1. Ana Sayfa
  2. Haberler

2023 Ramazan Bayramı İkramiyeleri Ne Zaman Ödenecek? 1000 TL İkramiye Yatma Tarihi

2023 Ramazan Bayramı İkramiyeleri Ne Zaman Ödenecek? 1000 TL İkramiye Yatma Tarihi
1

Corona virüsü sebebiyle Ramazan Bayramı ikramiye ödeme tarihleri öne alınmıştı. Peki 1000TL emekli ikramiyesini kimler ne zaman alabilecek?

Emekli Sandığı Emeklileri ve Bağ-Kur’ lular 11 Nisan’ da SSK’lılar ise 7-10 Nisan tarihleri arasında ikramiyelerini alabilecekler.

Buna göre ikramiyeler 4A (SSK) kapsamında olanlara tahsis numarasının son rakamına göre normalde emekli aylığı aldıkları ödeme günü;

17, 18, 19 Nisan’ da ödeme alanlar 7 Nisan,

20, 21, 22 Nisan’ da ödeme alanlar 8 Nisan,

23, 24 Nisan’ da ödeme alanlar 9 Nisan,

25, 26 Nisan’ da ödeme alanlar 10 Nisan’da, 4

B (Bağ-kur) ve (Emekli Sandığı) kapsamında olanlara ise 11 Nisan’da aylık aldıkları Banka / PTT Şubelerine yatacak.

65 YAŞ ÜSTÜ EMEKLİ İKRAMİYELERİNİ NASIL ALACAK?

Bugünden itibaren hesaplara yatmaya başlayan emekli ikramiyelerini almak isteyen ve yaştan dolayı sokağa çıkma yasağına takılan 65 yaş üstü emekliler bayram ikramiyelerini yakınlarından birine çektirebilecek. Herhangi bir yakını olmayan emekliler ise bayram ikramiyeleri konusunda polis ve jandarmadan yardım isteyecek.

 

 

 

Yazar Hakkında

Yorum Yap

Yorumlar (1)

  1. Bu Adana’da hiçbir yardım etmiyorlar ne belediyekaldi aradım valilik aradım yok kaymakamlık e sosyalyardimi 112 yi aradım yok diyorlar hiçbir yardım vermiyorlar Adana’da devlet yardım etmiyor yok dediler hepsi dört çocuk lu bi aileyim evim kira haziranda günüm bitiyor eşim işsizdir napacamizi bilmiyoruz koskoca cumhurun teyidi bağıra bağıra arayın heryeri telefonla yardım diyor ama Adana’da hiç bir kurum yardım yok diyor genelsalikliyiz çalışanımız yok adam virüsten dolayı işte bakamiyor napacaz biz birileri artık duysun sesimizi bir kolibile veremediler Adana Seyhan belediyesi 112den kayıt etdirdim Seyhan belediyesi iptal etti

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir