1. Ana Sayfa
  2. Haberler

2023 Dacia Sandero Günlük 49 TL ile Satış Kampanyası Düzenledi

2023 Dacia Sandero Günlük 49 TL ile Satış Kampanyası Düzenledi
0

Türkiye’nin son dönemde en çok satan otomobilleri arasında yer alan Dacia Sandero, 2023 modelleri için yeni bir kampanya düzenledi ve günlük 49 TL taksitle satışa çıkardı.

İlgili kampanya Yeni Sandero Stepway Comfort 1.0 Turbo 90 Bg otomobil için geçerli olacak ve kampanya stoklarla sınırlı durumda.

Yeni Sandero Stepway Comfort 1.0 Turbo kampanyası Maxxi Koruma Kredi Sigortası ile geçerli durumda.

2023 Dacia Sandero Günlük 49 TL kampanyasının finannsal şartları nelerdir?

Dacia’nın satış kampanyalarına baktığımızda resmi web sitesinde şu şekilde belirtiliyor;

Dacia Finans’tan kredi kullanılması durumunda geçerli olan ilgili günlük ödeme tutarı, 89.990 TL peşinat ve %1,49 faiz oranı seçeneği ile kullandırılacak kredi için 23 aylık eşit ödeme ve 73.530 TL’lik son taksit ödemesine göre hesaplanmış tutardır. Aylık eşit ödeme tutarı, 1.459 TL’dir. Günlük ödeme tutarı, aylık eşit ödeme tutarının 30’a bölünmesi ile bulunmuştur.

Kampanyadan yararlanmak için ne yapmak gerekiyor?

Kampanyadan yararlanmak için Dacia bayisine giderek katılım şartlarını karşılamanız(kredi kullanabilmeniz) ve başvurunuzu yapmanız gerekiyor.

Bayi listesini görüntülemek için buraya tıklayın.

Yazar Hakkında

Araba Teknik araç ve otomobil inceleme ile yola çıkan bir güncel blog olmayı hedeflemiş ve daha sonradan gündeme dair pek çok içeriği, haberi bünyesinde barındıran, Google News kayıtlı bir web sitesine dönüşmüştür. Bu yolculuğumuzda bize katıldığınız için teşekkürler. Sloganımız; "İçerisi şampiyonlar ligi..."

Yorum Yap