1. Ana Sayfa
  2. Bilgi

2023 İçin En İyi Gamer Monitör Tavsiyeleri

2023 İçin En İyi Gamer Monitör Tavsiyeleri
0

Bir gamer için, monitör son derece gerekli ve bir o kadar da hassas bir şeydir. Özellikle bilgisayar toplamaya karar verdiyseniz, en az kasa kadar monitör performansına da özen göstermelisiniz. Bu yazıda sizlere fiyatları çok değişken olan gamer monitörlerini göstereceğiz. Listemizde son derece kaliteli gamer monitörleri bulunmaktadır. Yazımızı sonuna kadar okuduğunuz takdirde, sizlerde en iyi gamer monitör tavsiyeleri alabileceksiniz. Listemizdeki tüm gamer monitörleri, özel olarak listelenmiş olup, görüntüyü en iyi yansıtan full hd monitörlerden oluşmaktadır. Sizlerde bu yazıyı sonuna kadar okuduğunuzda en iyi gamer monitörler hakkında detaylı bir bilgi edinebileceksiniz. Hadi hemen listemize göz atalım.

 

Dell E1916H 18.5 5ms (Analog+Display) Monitör

Oldukça kaliteli olan bu cihaz, 18,5 inç boyutundadır. Ekran çözünürlüğü 1366×768 olmakla beraber 16:9 görüntü oranı sunuyor. Söz konusu cihazın bağlantı portları Analog veya Display şeklindedir. 5ms tepki süresine ve aynı zamanda 60 hz yenileme hızına sahiptir. TN Panel tipine sahip bu cihazda, dahili hoparlör bulunmamaktadır. Söz konusu cihazın satış fiyatı ise, 350-400 TL arasında olmaktadır.

 

Viewsonic VA2261H-8

Ekran genişliği 21,5 inç ekran genişliğine sahip olan bu cihaz 1920×1080 ekran çözünürlüğüne sahip olmaktadır. 16:9 görüntü oranı olan bu cihaz, Analog veya HDMI bağlantı portları bulunur.  5ms tepki süresi ve 60 hz yenileme hızı da bulunmakta olan bu cihazın TN Panel’i bulunuyor. Söz konusu cihazın satış fiyatı 500-600 TL civarındadır. Ürünü, N11.com veya gittigidiyor.com gibi sitelerden almakta mümkün olmaktadır.

Acer KG221QBMIX

21,5 inç ekran büyüklüğüne sahip olan bu cihaz tam bir fiyat performans ürünü denilebilir. Söz konusu bu cihazın 16:9 görüntü oranı da bulunuyor. Analog ve HDMI port girişlerine sahip olan bu cihaz, 1ms tepki süresine ve 75 hz yenileme hızına sahiptir. TN Panel’e sahip olan bu cihaz, 800 TL satış fiyatına sahip, bir monitör için yüksek kalitesine göre gayet normal bir satış fiyatına sahip olan bu cihazı sizlerde hemen hızlı bir şekilde satın alabilirsin. Ürün, n11 gibi pek çok e-ticaret sitesinde de satılmaktadır, ürünü pek çok yerden almak mümkün olmaktadır.

 

AOC G2590VXQ

Oldukça geniş bir ekran genişliğine sahip olan bu cihazın, 24,5 inç ekran genişliği vardır.  1920×1080 ekran çözünürlüğüne sahip olan bu cihaz, 16:9 görüntü oranı da sunmaktadır. Analog ve HDMI ve tabi ki Display Port girişlerine sahip olan bu cihazın 1ms-75hz tepki süresi ve yenileme hızları bulunur.  TN Panel girişi de bulunan bu cihazın Freesync teknolojisi de bulunmaktadır. Dahili hoparlörü de bulunan bu cihaz 1,000 TL’lik bir satış fiyatı bulunmaktadır.

 

Dell Ultrasharp U2414H

Ekran genişliği 23,8 inç olan bu cihaz, 1920×1080 görüntü oranına sahip olan bu cihaz 16:9 görüntü oranına sahiptir. Fiyatı biraz pahalı olsa da oldukça yüksek görüntü kalitesine sahip bu cihazı mutlaka almanızı tavsiye etmektedir. DVI+2XHDMI+DİSPLAY+ USB giriş portlarına sahiptir. 8ms tepki süresi ve 60 hz yenileme hızı da bulunan bu cihaz IPS Panel kullanılmaktadır. 1,350 TL’lik satış fiyatına sahip olan bu cihazı mutlaka tavsiye etmekteyiz. En iyi gamer monitör tavsiyeleri listemize şimdi sıradaki monitör ile devam edelim.

 

MSI Optix MAG24C

Oldukça geniş bir ekran çözünürlüğüne sahip olan bu cihaz, 23,6 inç genişliğe sahiptir. Son derece keyifli bir izleme deneyimi almak istiyorsanız, mutlaka sizlere bu cihazı tavsiye etmekteyiz. En iyi gamer monitör tavsiyeleri listemizde bulunan bu cihaz, 16:9 görüntü oranına sahiptir. 1ms tepki süresi ve 144 HZ yenileme süresi bulunmaktadır. Freesync ekran teknolojisine sahip olan bu cihazın, 1,600 TL satış fiyatı bulunmaktadır.

 

AOC Q3270VWF

Ekran büyüklüğü 31,5 inç olan bu cihaz, 2560×1440 ekran çözünürlüğüne sahiptir. 16.9 görüntü oranına da sahip olan bu cihazın Analog DVI HDMI ve Display giriş portları da bulunmaktadır. 5ms tepki süresi ve 75hz yenileme hızı bulunmaktadır. IPS Panel sync teknolojisi bulunmaktadır. 1,800 TL’lik satış fiyatına sahip olan bu cihazı, en iyi gamer monitör tavsiyeleri listemize ekledik. Bu cihazı sizlerde kullanarak yüksek görüntü kalitesine sahip olabilirsiniz. Umarım severek kullanırsınız.

Yazar Hakkında

Araba Teknik araç ve otomobil inceleme ile yola çıkan bir güncel blog olmayı hedeflemiş ve daha sonradan gündeme dair pek çok içeriği, haberi bünyesinde barındıran, Google News kayıtlı bir web sitesine dönüşmüştür. Bu yolculuğumuzda bize katıldığınız için teşekkürler. Sloganımız; "İçerisi şampiyonlar ligi..."

Yorum Yap