1. Ana Sayfa
  2. Bilgi

2023 İçin En İyi Laptop Tavsiyeleri: Laptop Arayanlar Dikkat

2023 İçin En İyi Laptop Tavsiyeleri: Laptop Arayanlar Dikkat
0

Laptop, çalışmak için herhangi bir sürekli elektrik bağlantısına ihtiyacı olmayan, taşınabilir bilgisayar cihazlarıdır. Masaüstü bilgisayarlar kolay kolay taşınamadığı için, genelde laptoplara göre tercih edilmezler. Laptop’ların en büyük rekabet avantajı taşınabildiği için tercih edilebiliyor olmasıdır. Ancak Laptop’ların maliyeti genelde yüksektir, örneğin 5 bin TL’lik laptop ile 5 bin TL’lik masaüstü bilgisayar aynı performansa sahip değildir. Bu nedenle özellikle ofis programları için ve internet sörfü için alınıyor ise, laptop tercih edilmelidir. Bu yazıda, bütçenizi çok da zorlamayacak, en fazla 3 bin TL fiyatı olan laptop incelemesi yapacağız. Listedeki tavsiyeler 2023 için geçerli olmaktadır. İşte en iyi laptop tavsiyeleri.

 

Acer A315-41G-R5J4 Notebook

En iyi laptop tavsiyeleri listemizde, yer vermesek kesinlikle olmayacak olan bir modelle karşılaşıyoruz. Acer, laptop konusunda gerçekten iyi bir marka ve en iyi laptop tavsiyeleri listemizde mutlaka olması gereken bilgisayar modellerinden biridir. 2,850 TL’lik satış fiyatı ile mağazalarda satılmaktadır.

Ürün Ağırlığı: 2,3 kg

Fiyat: 2,850-2,900 TL

Sabit Disk Boyutu: 1 TB HDD

Ram, Bellek: 4 GB

İşlemci Modeli: AMD Ryzen 3 2200U

Ekran Boyutu: 38 cm, 15,6 inç

İşletim Sistemi: Linux

Bu model en çok tercih edilen laptop modellerinden biridir. Tüm özellikleri oldukça iyi olan bu laptop’u alarak gerçekten iyi bir seçim yapmış olabilirsiniz.

 

Dell Inspiron 3593 Notebook

Tüm özellikle oldukça iyi olan bu laptop, oyun oynamak için yeterli olmasa da internette sörf yapmak, video izlemek ve film dizi izlemek için ideal bir laptop, bir laptop’dan performans olarak çok büyük beklentileriniz yoksa bu laptopu mutlaka tavsiye etmekteyiz. Ürünün detaylı olarak özellikleri aşağıda yer almaktadır. Ürünü satın alarak sizlerde bu özelliklere sahip olabilirsiniz.

Ürün Ağırlığı: 2.2 KG

Fiyat: 2920 TL

Sabit Disk Boyutu: 1 TB HDD

Ram, Bellek: 4GB

İşlemci Modeli: İntel Core i3-1005G1

Ekran Boyutu: 15,6 İNÇ

İşletim Sistemi: Linux

 

Dell İnspiron 3593 Notebook

En çok tercih edilen laptop modellerinden biri olan Dell İnspiron, kısa süreli ve internet gezintisi için tercih edilebilecek en iyi laptoplardan biridir.  İnternette 2,900 TL ile 3,000 TL arasında değişen pek çok fiyat bulunmaktadır, ancak ortalama olarak bulduğumuz fiyat 2,999 TL’dir. Bu rakamı ödeyerek sizlerde bu laptopa sahip olabilirsiniz. Dell İnspiron 3593 Notebook, laptop almak için en iyi tercih olabilir. İşte söz konusu dizüstü bilgisayarın özellikleri,

Ürün Ağırlığı: 2,2 KG

Fiyat: 2,999 TL

Sabit Disk Boyutu: 240 GB

Ram, Bellek: 4 GB

İşlemci Modeli: İntel Core i3

Ekran Boyutu: 15,6 İNÇ

İşletim Sistemi: Linux

 

Acer A315-42-R8AD Notebook

Ofis programları için çok iyi bilgisayar markası olan Acer, sizler için fiyatı 3 bin TL’den düşük bir laptop modelini satışa sunmuştur. Bu laptopu alarak sizlerde gerçekten iyi bir laptop deneyimi yaşayabilirsiniz. Acer laptoplar internette ortalama 3000 TL’den satılmakta olsa da 2900 TL gibi fiyatlara bulmakta genel için bulunuyor. İşte sizlere Acer dizüstü bilgisayarın genel özellikleri.

Ürün Ağırlığı: 1,9 KG

Fiyat: 2,999 TL

Sabit Disk Boyutu: 256 GB

Ram, Bellek: 8 GB

İşlemci Modeli: AMD Ryzen 3 3200U

Ekran Boyutu: 15,6 İNÇ

İşletim Sistemi: Linux

Bu bilgisayarın sabit disk boyutu çok düşük, bu nedenle özellikle bilgisayarınızda depolama yapıyorsanız bu durum sorun olabilir, ama harici disk takarak sizlerde bu problemi çözebilirsiniz. Cihazın Ram’i ise çok iyi bir şekilde çalışmaktadır. 8 GB RAM ile cihazı en iyi şekilde kullanabileceğiniz hızdadır. Ekran boyutu gayet ortalama bir laptop boyutunda olup işletim sistemi Linux’tur.

 

Asus X540UB-GO072

Standart ve basit bir kullanım için ideal bir laptop olan Asus, X540UB-GO072, 2,599 TL’lik satış fiyatı ile en çok tercih edilen laptop modellerinden biri olmaktadır. Asus model bu laptopu aldığınız zaman gerçekten iyi bir performans elde edebileceksiniz. Söz konusu laptop’un modeli ve özellikleri aşağıda yer almaktadır.  En iyi laptop tavsiyeleri listemizdeki Asus bilgisayarın özellikleri inceleyebilir ve sizlerde sahip olabilirsiniz.

Ürün Ağırlığı: 1,9 KG

Fiyat: 2,599 TL

Sabit Disk Boyutu: 1 TB

Ram, Bellek: 4 GB

İşlemci Modeli: İntel Core i5 7200U

Ekran Boyutu: 15,6 inç

İşletim Sistemi: YOK

Yazar Hakkında

Araba Teknik araç ve otomobil inceleme ile yola çıkan bir güncel blog olmayı hedeflemiş ve daha sonradan gündeme dair pek çok içeriği, haberi bünyesinde barındıran, Google News kayıtlı bir web sitesine dönüşmüştür. Bu yolculuğumuzda bize katıldığınız için teşekkürler. Sloganımız; "İçerisi şampiyonlar ligi..."

Yorum Yap