1. Ana Sayfa
  2. Bilgi

2023 İçin En İyi Telefon Önerileri: En Ucuz ve Kaliteli Cep Telefonları

2023 İçin En İyi Telefon Önerileri: En Ucuz ve Kaliteli Cep Telefonları
0

Cep telefonu günümüzde mutlaka herkesin kullanması gereken çok önemli cihazlardan birisidir. Bir cep telefonu satın aldığınız zaman aldığınız telefonunun iyi özelliklere sahip olmasını herkes ister. Bu nedenle en iyi telefon önerileri listemizi mutlaka okumanız gerekir. Bir cep telefonu kıyaslaması yaparken, fiyat ve özellik gibi rekabet avantajlarını kullanıyoruz. Fiyatı düşük olan ama performansı en iyi olan telefonlar bizim için ana tercih sebebimiz olacaktır.

 

Cep telefonları ilk kez 1990’lı yıllarda gelişmeye başladı. İlk önce Amerika ve Avrupa ülkelerinde popülerleşmeye başlayan aygıtların ülkemizde yaygınlaşması ise 2000’li yılların başına rastlamaktadır.  O zamanlar çıkan ilk tuşlu cep telefonları, zamanla yerini akıllı telefonlara bıraktı. Akıllı telefonlar ile internete erişim sağlanabiliyor ve pek çok işlem gerçekleştirilebiliyor. Peki 2023 için en iyi telefon önerileri listemizde ne var? Bu yazıda sizler için fiyatı 3 bin TL’yi geçmeyen cihazları derledik. Yazımızı sonuna kadar okuduğunuz takdirde, fiyatı 3 bin TL’yi geçmeyen onlarca cihaz önerisi alabileceksiniz. İşte en iyi telefon önerileri.

General Mobile GM-9 PRO

1,700 TL’lik satış fiyatına sahip olan bu telefon pek çok açıdan kullanıcılar için büyük fayda sağlamaktadır. Cihazın 3800 mAh gibi oldukça güçlü bir de bataryası bulunmaktadır. 64 GB dahili depolama kapasitesine ve 4GB ram’e sahip olan bu cihaz, ödeyeceğiniz fiyatın en iyi özelliklerini taşıyor. Sizlerde yüksek özellikli ve kaliteli bir cihaz arıyorsanız bu cihazı kesinlikle tavsiye etmekteyiz. En iyi telefon önerileri listemizde kendine yer bulan bu telefonun 8MP ön kamerası bulunmakta olup, 12 MP arka kamerası bulunuyor.

 

Xiaomi Redmi Note7

Çok ünlü bir Çin markası olan Xiaomi Redmi Note7, uygun fiyatıyla herkesin alabileceği bir telefon tipidir. 64 GB depolama kapasitesine sahip olan cihazı, 1,900 TL’ye satılıyorken, 128 Gb depolama kapasitesi olanı ise 2,200 TL’ye satılmaktadır. 4000 mAh pil gücüne sahip olan bu telefonun internet üzerindeki yorumlarını okursanız, telefonun şarjının kolay kolay bitmediğini görebilirsiniz. Telefonun şarjı standart bir İphone cihazına göre 2,5 kat daha fazla dayanmaktadır. İki günde bir şarj ihtiyacı duyacağınız bu telefonun şarjı kolay kolay bitmeyecektir.

Fiyat: 1,900 TL- 2,200 TL

 

LG G7 ThinQ

Herkesin alabileceği ve tercih edebileceği bu cihazın 6,1 inçlik bir ekran genişliği bulunmaktadır. LCD ekrana sahip olan bu cihaz, 2,850 TL’ye satılmakta olup, en iyi telefon önerileri arasında bulunmaktadır.  Sizlerde bu cihazı hemen satın alabilirsiniz. Cihazın 64 GB dahili bir depolama kapasitesi bulunmakta olup, ek olarak 4 GB Ram’e de sahiptir.  16 MP arka kamera ve 3000 mAh pil gücüne sahip olan bu cihaz son derece kaliteli ve uzun sürelidir. 2 saatlik ortalama şarj süresine sahip olup, normal kullanımda 8 saat, yüksek güç gerektiren kullanımlarda (Yüksek boyutlu ve grafikli oyunlar vs) 3-4 saat şarjı yetebilmektedir.

Fiyat: 2,850 TL

 

Samsung Galaxy A70

8 Çekirdek işlemciye sahip olan bu cihaz, 6,7 inç genişliğinde bir ekrana da sahiptir.  128 GB depolama kapasitesine sahip olup 6 GB Ram bulunmaktadır. 32 MP ön kamerası ile en iyi cihazlardan biridir. Cihazın güncel satış fiyatı ise 2,900 TL’dir. 4,500 mAh pil gücü bulunmaktadır. PUBG gibi oyunları oynarken, şarjınızın bitmesini istemiyorsanız, bu cihazı alabilirsiniz. Bu gibi oyunları oynarken, şarjı 4-5 saat dayanabilmektedir. Normal kullanımda 10 saate kadar dayanmaktadır.

Fiyat: 2,900 TL

 

Huawei P40 Lite

449 gramlık ağırlıyla oldukça hafif bir telefon olan Huawei P40 Lite, 2,699 TL’lik bir satış fiyatına sahiptir. 6,4 inç ekran boyutuna sahip olan bu cihaz, 64 GB’lık bir depolama kapasitesine sahiptir. Fiyatı oldukça normal olan bu cihaz oldukça yüksek performansa sahiptir. Cihaz 4 GB Ram’e de sahiptir. Orta dereceli telefon tercihi yapan kişilerin ana tercihi olacaktır. Telefon her anlamda yüksek performans sunmakta olup, tam bir fiyat performans ürünü diyebiliriz.

Fiyat: 2,699 TL

 

Huawei P30 Lite

Bir önceki telefonun bir alt modeli olan bu telefon, en iyi telefon önerileri listemizde bulunmaktadır. 2,469 TL’lik satış fiyatı ile Amazon.com.tr sitesinde listelenmektedir. Tam bir fiyat performans ürünü olup, 4 GB Ram, 64 GB depolama 6,15 inç ekran genişliği 159 gram ağırlığa sahiptir.

Fiyat: 2,469 TL

Yazar Hakkında

Araba Teknik araç ve otomobil inceleme ile yola çıkan bir güncel blog olmayı hedeflemiş ve daha sonradan gündeme dair pek çok içeriği, haberi bünyesinde barındıran, Google News kayıtlı bir web sitesine dönüşmüştür. Bu yolculuğumuzda bize katıldığınız için teşekkürler. Sloganımız; "İçerisi şampiyonlar ligi..."

Yorum Yap