1. Ana Sayfa
  2. Evde Ek İş

Evde El Spreyi Paketleme İşi

Evde El Spreyi Paketleme İşi
5

Virüs salgının tüm dünyayı hızlı bir şekilde etkisi altına almaya devam ediyor. Salgının giderek artması ile beraberinde tüm dünya üzerinde temizlik ürünlerine olan talebin artmasına neden olmaktadır. Bu bağlamda ortaya çıkan bu açığı gidermek için gece gündüz çalışan firmaların Evde el spreyi paketleme işi için insan gücüne ihtiyaç duyduğunu biliyoruz. Dezenfektan olarak geçen bu el spreylerinin özellikle de son zamanlarda fahiş fiyatlara satılması Sağlık Bakanlığını ve Ticaret Bakanlığını harekete geçirdi. Bu bağlamda merdiven altı hizmetler veren firmaların ortaya çıkartılmasından sonra Evde el spreyi paketleme işi yapacağınız zaman Bakanlık onayı ile çalışan firmalar ile iş yapmanızı öneriyoruz.

Evde el spreyi paketleme işi

Dezenfektan olarak geçen el spreyine olan talebin dünya genelinde neredeyse patlama yaşaması ile beraber sizlerde bu alanda hizmet veren firmalar ile iletişime geçerek buradan kolay bir şekilde para kazanma şansını yakalamış olursunuz. İlaç firmalarının artan taleplere yetişme konusunda gece gündüz demeden çalışması ile beraber paketleme işini de genellikle dışarıya vermesi firmaların iş yükünün biraz olsun hafiflemesine neden olmaktadır. Bu bağlamda sizlerin yapması gereken bu alanda ilan veren firmaların sizlerle iletişime geçmesini sağlayarak paketleme işini bir an önce alarak bu işe başlamanız yeterli olacaktır.

Özellikle online alışverişin giderek arttığı şu günlerde el spreyine olan talebin artması da beraberinde bu iş alanında insan gücüne olan talebin artmasına neden oldu. El spreyi işi yapan firmalar ile iletişime geçmeniz durumunda sizlerde Evde el spreyi paketleme işi yaparak ciddi gelirler elde etme işini yakalamış olursunuz.

Evde el spreyi paketleme işi yaparak ne kadar kazanabilirim?

Firmaların değişkenlik gösteren fiyat politikasına rağmen bu konuda ciddi gelirler elde etme şansını yakalamış olabilirsiniz. Evde el spreyi paketleme işi yaparak paketleme başına 1 TL gibi bir ücret kazanma durumunuz söz konusu olabilir. Bazı firmaların burada sizlere paketleme işi dışında etiket yapıştırma işini de sunduğunu ve buna bağlı olarak farklı fiyatlar vereceğini belirtelim. Sizlerde Evde el spreyi paketleme işi yaparak aylık ortalama 3 Bin TL’ye yakın rakamlar kazanarak aile bütçenize katkı da bulunabilirsiniz.

Yazar Hakkında

Araba Teknik araç ve otomobil inceleme ile yola çıkan bir güncel blog olmayı hedeflemiş ve daha sonradan gündeme dair pek çok içeriği, haberi bünyesinde barındıran, Google News kayıtlı bir web sitesine dönüşmüştür. Bu yolculuğumuzda bize katıldığınız için teşekkürler. Sloganımız; "İçerisi şampiyonlar ligi..."

Yorum Yap

Yorumlar (5)

  1. 4 sene önce

    Yardimci olurmusunuz

  2. Ben Çiğdem İstanbul Ataşehir oturuyorum evde el spreyi paketleme işi yapmak çok istiyorum çokta ihtiyacım var ekipte kurarım tekte yaparım sipariş sayısında hiç bir sıkıntı olmaz.

  3. merhaba daha önce paketleme işi yapmıştım elim hızlıdır sabırlıyımdır bu işe ihtiyacım var geri dönüş yaparsanız sevinirim.

  4. istanbul kartal/soğanlık da oturuyorum 2 kişiyiz bu işi istiyorum

  5. 3 sene önce

    Bu işi yapmak istiyorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir